Diari digital: Dona dóna a llum 11 fills a l’Índia

Dona dóna a llum 11 nadons a l’Índia. Veritat o montatge?
La informació ha circulat diverses vegades per les xarxes socials, amb luxe de detalls i increibles fotografies del ventre de la mare abans de donar a llum. En Guioteca li expliquem la veritat darrere d’aquesta història.

Segons el Llibre dels Rècords Guiness, fins a vuit fills en un sol part és el que ha arribat a engendrar la raça humana, amb el rècord de la nord-americana Nadya Suleman, que el 2009 va donar a llum a vuit fills, sis nens i dues nenes concebuts mitjançant un tractament de fecundació in vitro al Centre Mèdic Kaiser Permanent de Bellflower, a Califòrnia.

No obstant això, les xarxes socials i múltiples notícies de premsa, entre elles publicacions de prestigiosos mitjans com el diari ABC d’Espanya, donaven compte d’un part múltiple increïble, una dona de Índia que hauria aconseguit donar a llum a res menys que 11 fills, desafiant fins i tot a la biologia.

 

Des de 2011 la informació ha circulat en diverses oportunitats, exhibint fotografíes dels nounats, amb els doctors i fotos delventre de la mare, inflat a el màxim, abans de donar a llum.

Que li sembla a vostè … veritat o mentida? Seria impressionant poder donar una notícia així, però si ho va creure, l’informem que lamentablement les imatges que van donar volta el món tenen una altra explicació.

Els 11 nadons de la fotografía corresponen als nascuts l’especial dia de l’11 de l’11 de l’any 2011, d’11 dones que van aconseguir concebre per mitjà del mètode de fertilització en vitro, al 21st Century Hospital, de Surat, Índia.

Els nadons van néixer per cesària pels doctors Purnima Nadkarni, Pooja Nadkarni, Aditi Nadkarni i e Kishore Nadkarni, tal com va informar el diari The Times of India.

Fake o no?