Un amor inoblidable

Ja tenim a la biblioteca Remember. Un amor inoblidable, l’obra guanyadora del Premi WATTYS l’any 2014. Més de 16 milions de lectors de l’aplicació Wattpad recomanen aquesta novela de l’Ashley Royer.

Hi ha amors que no poden oblidar-se. I hi ha amors que ho fan oblidar tot.

Després de la mort de la seva nòvia en un tràgic accident, el Levi ha deixat de parlar. Res no aconsegueix treure’l de la seva profunda depressió, res no li sembla que mereixi la pena. Només es comunica amb els altres escrivint missatges al seu mòbil.

Però la vida segueix el seu curs i un dia coneix la Delilah, una noia que li recorda tant la seva antiga nòvia que li resulta dolorós fi ns i tot mirar-la… Potser amb ella sí que mereixeria la pena parlar. Levi i Delilah s’apropen, s’allunyen, s’atrauen i es rebutgen en una relació intensa i contradictòria. És possible tornar a enamorar-se quan el record encara t’estreny el cor?

Vols llegir el primer capítol? Clica aquí.

T’interessa conèixer els Premis WATTYS d’enguany? Clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>