Projecte Solidari aconseguit!

Des dels PFI us volem agrair a tots i totes que heu col·laborat amb el nostre projecte: Electricidad para los más necesitados, ja sigui fent una donació, llegint-nos o difonent el nostre gofundme. Vam començar amb una quantitat de 85 euros i vam acabar pujant-la fins als 150 euros, ja que vam veure que hi havia moltes més donacions de les que esperàvem, fins i tot vam superar les nostres expectatives i les donacions van pujar fins als 165 euros, no hem continuat amb les donacions perquè ja finalitza el curs, però ho podríem haver fet. Estem molt contents i contentes d’haver aconseguit el que ens vam proposar i de veure que tanta gent s’ha interessat per ell.

Donarem els carregadors a l’ONG Sid Moskitia i ells s’encarregaran de portar els carregadors solars a Hondures que és el lloc que finalment hem decidit enviar-los.

Moltíssimes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>