Participem al programa #100tífiques!

Avui 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, el Departament de Ciències del nostre institut participa en unes xerrades simultànies del programa #100tífiques dirigides a l’alumnat de 1r d’ESO. 

L’objectiu d’aquest programa és conèixer una dona científica que ens explicarà i respondrà preguntes, amb l’objectiu de fomentar la vocació de les nenes cap a les STEAM i donar visibilitat al paper creiexent que les dones desenvolupen en l’àmbit de les ciències, les tecnologies, les enginyeries, les matemàtiques, etc.

Institut Agustí Serra

A les 11 del matí tots els grups de 1r d’ESO connectaran per videoconferència amb la científica Judit Bonet Torné, que ens donarà l’oportunitat de saber com és una dona dedicada a la ciència.

El programa #100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>