L’Eduanni, “booktuber” per un dia!

L’alumnat del grup 2n A ha llegit durant aquest segon trimestre una novel·la de l’escriptora Maite Carranza titulada La película de la vida. Com a activitat final de la lectura, els i les alumnes han redactat una ressenya literària, un tipus de text breu que combina els textos expositiu i argumentatiu per avaluar i recomanar una obra literària. A més, per millorar la competència de la comunicació oral i la competència digital, els alumnes han agafat el rol de booktuber i, imaginant que tenien el seu propi canal de Youtube, han recomanat l’obra als seus seguidors!

Aquesta és la ressenya de l’Eduanni González, alumna molt treballadora i amb afany de superació. Escolteu-la perquè l’Eduanni es converteix en booktuber per un dia!

3 comentaris

  1. Morelba Oliveros

    Me parece que es importante cada una de las enseñanzas que destacas del libro y de los personajes, me animas a leerlo mucha gracias.
    Esta genial.

  2. Jose

    Me ha llamado mucho la atención la reseña , ya que resume muy bien el enfoque que la autora pone en el argumento y en los personajes.
    Lo cual ha despertado mi interés por leer la novela de Maite Carranza, gracias Eduanni por compartir esta reseña.. éxito en tu canal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>