L’amor no és l’hòstia

“Y la culpa no era mía, ni dónde estaba, ni cómo vestía”

Escrit redactat per la Comissió XL

Amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, un grup d’alumnes de l’ESO, coordinades per la professora Anna Fuentes, van elaborar aquest mural en representació de totes, i també de tots, perquè el dolor de les violències masclistes és compartit. El patim tota la societat. Però sí, especialment elles, perquè són els cossos d’elles els més violentats, utilitzats, denigrats, menyspreats. Són les seves vides les que deixen d’existir. I les seves identitats les que són destruïdes, destrossades, enfonsades, humiliades i negades. I no són xifres, potser és la companya que seu al costat a classe, la profe que escriu a la pissarra, la teva amiga, la germana, la mare.

Institut Agustí Serra Institut Agustí Serra Institut Agustí Serra

Aquest mural és perquè no oblidem aquest patiment, i sobretot, és una forma de cridar que no permetem ni una agressió més, que demostrem que la persona que tenim al costat avui (per exemple) ens importa, i que si ens toquen a una, ens toquen a totes i a tots.

Institut Agustí Serra

Institut Agustí Serra

Escrit redactat per la Comissió XL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>