Àlex Martos ens regala el disseny del rètol de la cantina

Heu vist el rètol del mostrador de la cantina de la Sara? Doncs a darrera hi ha una història d’aquestes que semblen de pel·lícula. La història d’un jove que com tants havia perdut l’esperança en el sistema educatiu, i que ha acabat regalant-nos un disseny perquè sí, perquè diu que ens ho mereixem molt, en especial, ens recalca, la Sara, que fa que la cantina sigui un espai càlid on tots ens trobem acollits. El disseny de l’Àlex transmet molt bé aquesta calidesa, i li aporta un toc de glamur que per un moment ens fa dubtar de si realment som encara a l’insti o estem dins un cafè de moda.

L’Àlex va cursar un PFI a l’Escola La Llar de Terrassa  i diu que allà va aprendre moltíssim,  però segur que ell va donar tant o més a l’escola, perquè només cal conèixer-lo un minut per saber que és algú especial, una d’aquestes persones que estan destinades a fer-nos millors i a compartir i a ajudar sempre. A l’IES Agustí Serra ha cursat un grau mitjà de Preimpressió Digital, i ara és a punt de cursar el grau superior a Barcelona. És un triomf acadèmic que segurament li semblava  difícil però que s’ha guanyat a pols. I segur que l’Àlex arribarà molt lluny, perquè ja comença a destacar com a professional i brilla com a persona.

Molt poca gent en aquest món regala tant a canvi de res. Sembla gairebé impossible que algú com l’Àlex decideixi regalar esforç, temps, inspiració… a canvi de res. Ni tan sols del reconeixement d’una nota, perquè no era un treball de classe. És un regal del fons del cor. Per a tots. Perquè sí.

Són persones com l’ Àlex les que canviaran el món. De moment, són persones com ell les que donen sentit a la nostra feina, les que fan que ens aixequem amb esperança que els que venen darrera nostre seran millors.

Mil gràcies Àlex pel teu disseny, però sobretot per ser com ets. Aquí tens casa teva, que ja has deixat la teva petjada, per sort per a tots nosaltres. Et desitgem tot el millor del món.

 

 

 

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>