Pràctiques a ADEDMA

Aquest any he pogut disfrutar aprenent d’una forma totalment diferent. Els primers dies es fa extrany, ja que t’expliquen moltes coses i et donen diferents projectes ambientals, però a mesura que pasa el temps, vas interioritzant aquelles coses que t’han explicat. I també comences a veure que són coses molt útils per entendre moltes coses sobre el medi ambient i les normatives.

A la empresa ADEDMA, al ser una gestoria ambienta, també he pogut posar en pràctica els coneixements obtinguts al crèdit 1, però no únicament he realitzat projectes ambientals, sino que també he realitzat projectes de seguretat i protocols en cas d’emergència en un local, municipi… . Per tant també he pogut apendre i comparar el coneixements del crèdit de seguretat.

En aquestas pràctiques no he estat sempre a una oficina, ja que hi ha hagut cops que he fet sortides de camp, on pots veure en persona i visualitzar millor el terreny on es du a terme el projecte, així que es realitza de forma completa el projecte i pots apendre de cada part d’aquest.

En definitiva, crec que han estat unes pràctiques molt interesants, ja que aprens sobre la seguretat i mesires de prevenció i protecció s’han de dur a terme en locals, municipis… i també entens les normatives ambientals i el procedimet que es segueix en projectes del dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>