El Servei dels Programes de Qualificació i Iniciació Professional, del Departament d’Educació, organitza la 9a edició del Concurs de Cuina i Sala (abans mostra concurs gastronòmic PFI) adreçada a centres, públics i privats, que imparteixen PFI de la família professional d’Hoteleria i Turisme.
Es tracta d’un concurs amb anys de trajectòria als PFI, que es porta a terme amb la col·laboració de Caixa Bank Dualitza. Per a més informació podeu consultar la pàgina web del concurs.
Els objectius del concurs són:
-
- Donar visibilitat a la família professional de la família d’Hoteleria i Turisme i impulsar els PFI.
- Fomentar el desenvolupament de competències professionals pròpies de la família professional i de competències clau (treball en equip, esforç, etc.)
- Oferir una experiència motivadora i enriquidora
Novetats importants
Ja tenim els finalistes que aniran a la final de Girona el 24 d’abril. El jurat ho ha tingut molt difícil per la bona qualitat dels presentacions i la bona feina d’equip feta. Gràcies a tothom per participar i felicitats als equips guanyadors!
Categoria de Cuina i Pastisseria
-
Institut de Vic: Braç de gitano de mató i mel
-
Institut d’Hoteleria i Turisme de Lleida: Arròs caldós lleidatà
-
Institut Bosc de la Coma: Tronc de romaní farcit de mousse de taronja i praliné d’ametlles garrapinyades
-
Barcanova: Braç de gitano amb mató i flamet de fruits vermells
-
Institut Carles Vallbona: La desgràcia de l’arròs
-
Institut Mediterrània: Arròs caldós de bosc i platja
Categoria de Sala i Servei
-
Barcanova: Torre de Salmandó
-
Institut FP Sant Cugat del Vallès: La terregada
-
Institut Bosc de la Coma: Sandvitx de LLardons
-
Institut Hoteleria i Turisme de Lleida: Sandvitx Boira
-
Institut Mediterrània: Travessa
-
Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona: Sandvitx de casa.https://projectes.xtec.cat/pfi/categoria/mostra-concurs-de-cuina/