Visita a Guitarres Camps

Aquest dijous els alumnes del GS en Disseny i Moblament i del GM de Fusta i Moble van visitar l’empresa Guitarres Camps de Porqueres. Allà, en Jordi Camps els va ensenyar i explicar el procés constructiu d’una guitarra espanyola. Va ser una sortida molt interessant en la qual els alumnes van poder conèixer els materials, les màquines i els acabats utilitzats en els diferents models de guitarra.
A més a més, van poder veure i apreciar la precisió i dedicació que hi ha darrere de cadascuna de les guitarres, alhora que van entendre com el material, la forma, els detalls i els vernissos aplicats en condicionen la seva qualitat.
En Jordi també els va parlar de la distribució i venda de les guitarres. Finalment, els més apassionats per les guitarres van acabar tocant quatre acords amb una guitarra Camps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>