Visita de treball a la Fundació Mona

Aquest dimecres dia 21 d’octubre, una representació de tres alumnes de grau superior de fusteria, acompanyats pel seu professor, van anar de visita al centre de recuperació de primats MONA. El motiu de la visita era conèixer de primera.

Llegir més»

Engeguem el servei comunitari amb el Projecte Rius

Aquest 15 i 19 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO vam iniciar el servei comunitari amb el Projecte Rius que porta a terme la Fundació Hàbitats. Aquest projecte consisteix en anar en un tram del riu Terri, a prop del Planeta Màgic, i fer tasques relacionades amb l’observació i amb l’anàlisi del riu.

Llegir més»

Taller de dansa amb l’Alba Carretero

La ballarina i pedagoga Alba Carretero ha vingut al nostre centre per oferir un taller de dansa als alumnes de 2n de batxillerat de la matèria d’Arts Escèniques.  Han estat dues sessions en les quals els ha ensenyat diversos exercicis de dansa contemporània i ha creat una coreografia en què han hagut d’arprendre els passos.

Llegir més»

Inici del projecte POTs

Dimecres 16 de setembre va tenir lloc la presentació dels alumnes de 3r d’ESO que participen en el projecte singular POTs a l’ajuntament de Banyoles. L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’educació, Esther Busquets, una de les tècniques del servei d’educació, Mireia Martí, i la tècnica de promoció econòmica, Pau Salvador.

Llegir més»