Visita a la jornada de portes obertes de la UdG

El proppassat divendres 21 de febrer, tots els alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Josep Brugulat van anar a les jornades de portes obertes de la Universitat de Girona, on van poder assistir a les diferents xerrades i activitats que cada facultat tenia preparades per donar a conèixer els diferents graus.
Llegir més»

Projecte TONI d’Emprenedoria

Aquest dimarts 18 de febrer tots els alumnes de l’optativa d’Emprenedoria de 4t d’ESO es van reunir a l’auditori de Banyoles amb alumnes d’altres centres docents per posar en comú les diverses propostes pel projecte TONI.
Llegir més»

Visita a GM Food

Aquest 18 de febrer passat, amb l’alumnat de 1r i 2n del cicle mitjà de Gestió Administrativa hem visitat la seu que el Grup General Markets Food Iberica té a Vilamalla per tal de veure’n les instal·lacions i conèixer de primera mà, a través del cap de Recursos Humans, el director comercial i la cap de Comunicació, a què es dediquen i com s’organitzen.
Llegir més»

Joves actius a la UE

Al llarg d’aquestes darreres setmanes, tots els alumnes de 1r de batxillerat i de 1r dels cicles formatius de grau mitjà de l’INS Josep Brugulat han participat a la xerrada “Joves Actius a la UE”, una activitat programada dins la Guia de Recursos de l’Ajuntament i impartida per Joaquim Millan, portaveu d’Europe Direct Girona, centre d’informació sobre la Unió Europea a Girona.
Llegir més»

Participem a l’Steam-fòrum

Els alumnes de l’optativa de física i química de 4t d’ESO van participar aquest divendres 14 de febrer a  l’STEAM-FÒRUM: una jornada en la qual els  noies i nois   van viure com a protagonistes l’aventura de la ciència i la tecnologia en primera persona i se’ls va oferir una nova visió de les àrees cientificotècniques.
Llegir més»