En construcció

Ja fa uns anys que l’INS Josep Brugulat participa en el Bòlit Mentor. En aquest projecte, un artista proposat pel Centre d’Art Contemporani de Girona fa una estada al centre i treballa amb els alumnes en el disseny d’una exposició conjunta. El curs passat, amb el projecte ‘En Construcció’, s’analitzava el tema de la identitat i es va plantejar com un joc de conceptes que s’entrellacen i es complementen. Al llarg dels mesos de residència als instituts (tardor 2019 i hivern 2020), les artistes van treballar cadascuna d’elles amb un grup diferent: Mireia Ferron amb 4rt ESO (Institut Santiago Sobrequés); Azucena Moya amb 1r Bat. Artístic (Institut Josep Brugulat) i Ingrid Riera amb 4rt ESO (Institut Carles Rahola).

Llegir més»

El Brugulat, a la XVIII Jornada de Qualitat

Aquest dijous 12 de novembre s’ha celebrat la XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament, la primera en format telemàtic, seguint les restriccions degudes a la COVID. Aquesta jornada, organitzada pel Programa de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC), està oberta a tots els centres de Catalunya i és un espai de reflexió sobre la gestió dels centres educatius.

Llegir més»

Xerrada virtual en temps de la COVID

 Aquest dimecres passat Dory Sontheimer, autora del llibre Les set caixes, ha compartit la història de la seva família a l’Alemanya nazi i a l’Espanya franquista. La trobada s’emmarcava en el treball de curs dels alumnes de 1r de batxillerat d’Història del Món Contemporani sobre memòria històrica, deportació i Holocaust. Història i valorss.

Halloween 2020 virtual contest

This ‘spooky year’ has forced us to change a bit of the procedure in our traditional Pumpkin Carving Contest but not its spirit!
Our students have carved their own pumpkins at home, recorded the process, and shared it with their teachers. And they have all done a great job! Congratulations!
These are the winners:

Llegir més»

Visita de treball a la Fundació Mona

Aquest dimecres dia 21 d’octubre, una representació de tres alumnes de grau superior de fusteria, acompanyats pel seu professor, van anar de visita al centre de recuperació de primats MONA. El motiu de la visita era conèixer de primera.

Llegir més»

Engeguem el servei comunitari amb el Projecte Rius

Aquest 15 i 19 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO vam iniciar el servei comunitari amb el Projecte Rius que porta a terme la Fundació Hàbitats. Aquest projecte consisteix en anar en un tram del riu Terri, a prop del Planeta Màgic, i fer tasques relacionades amb l’observació i amb l’anàlisi del riu.

Llegir més»