Política de qualitat

L’INS Josep Brugulat té implementat un model de gestió per processos, basat en la norma ISO 9001 i en el model d’excel·lència e2cat, que cerca la millora contínua en la qualitat de l’ensenyament.

L’INS Josep Brugulat té en compte en els seus processos els requisits legals per part del Departament d’Ensenyament i d’altres organismes aplicables en cada un d’ells i vetlla pel seu compliment.

La política de qualitat de l’Institut Josep Brugulat persegueix complir la missió i la visió del centre, així com avaluar els resultats en base a fets i dades objectives per tal de:

⇒ millorar contínuament l’eficàcia i l’eficiència de les activitats i serveis que desenvolupa i presta a la comunitat, planificant i avaluant totes les activitats relacionades en aquest projecte educatiu i els diferents plans anuals.

⇒ garantir la confiança i la satisfacció del client (equip humà, alumnat, famílies, entorn empresarial i societat en general) per la qual cosa l’INS Josep Brugulat intentarà complir les seves expectatives ara i en el futur.

La direcció de l’INS Josep Brugulat considera la qualitat com un factor important per l’èxit del centre i entén que cada membre ha de ser responsable de la funció que realitza, així com del seu compromís amb la millora contínua, el sistema de qualitat i la comunitat educativa. És per això que la direcció de l’Institut facilitarà els mitjans per assolir el nivell de formació necessari pel desenvolupament de les seves activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>