Un dijous llarder tocatardà

Tot i que ja han passat uns dies del dijous gras, a segon cicle d’ESO no hem volgut deixar escapar l’oportunitat d’organitzar una sortida per celebrar-lo. De manera que, divendres 19 de febrer, els alumnes de 3r i 4t van fer una caminada per l’entorn. Per tal de respectar les mesures COVID, les sortides van ser esglaonades amb cada grup estable, cadascun acompanyat pels seus tutors o tutores, i amb quatre destins diferents.

Els alumnes de 3r d’ESO van realitzar dues rutes. Una passava per l’estany, Sant Cristòfor d’Usall, Pla de Martís i acabava al Clot d’Espolla per dinar. L’altra passava per Figueroles, Mare de Déu de la Font, Fontcoberta acabant a la zona esportiva de Melianta.
Els alumnes de 4t també vam seguir dues rutes, però al voltant de l’estany. Una va voltar l’estany fins al bosc de les Estunes per arribar a la zona esportiva de Miànigues i tornar cap a la Draga. L’altra es va dirigir cap a la Puda per anar fins a Camós, tornar cap a l’estany i, finalment, també fins a la Draga on es va retrobar amb els altres grups per dinar plegats.
Malgrat que vam començar el dia amb boira i una mica de fred, després el dia es va anar arreglant. Aquestes passejades ens van servir per fer pinya, passar un dia agradable amb el grup classe i tenir l’oportunitat d’”escapar-nos” de les aules, cosa complicada en aquest curs tan estrany.
La passejada i la descoberta dels racons del nostre Pla de l’Estany han servit per agafar una mica d’aire per afrontar el final del segon trimestre. Ens ho vam passar la mar de bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>