Setmana de projecte a 3r d’ESO

Aquesta setmana els alumnes de 3r d’ESO s’han convertit en agents antiracistes a partir de les activitats d’aprenentatge i reflexió del projecte I un cop aquí, què?
Han descobert la força que pot tenir un prejudici quan es converteix en estereotip a través d’un taller molt dinàmic, han confeccionat un pòster per denunciar actituds i notícies racistes i han creat un espot reivindicatiu. També han conegut persones migrants i han mostrat la seva història a través d’un relat. Properament us n’ensenyarem els resultats.
Un projecte que ens ha fet reflexionar i replantejar-nos moltes coses a tots. Agraïm la col·laboració especial d’en Karim i en Hatim que van venir a explicar-nos la història de tots aquells joves que intenten arribar al nostre país i les controvèrsies i perjudicis racistes que genera aquest fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>