Cooking Girona ens explica el seu projecte

El dia 22 de novembre, per la matèria d’emprenedoria, ens van venir a fer una xerrada els representants de Cooking Girona, per explicar-nos en què consisteix la seva empresa i el que fan diàriament. Aquesta cooperativa ocupa el pis principal del Palau Sambola, un edifici d’origen medieval al cor del Barri Vell de Girona. També tenen un segon local a la Plaça de la Independència. Són un col·lectiu de professionals que comparteixen un espai, uns serveis i alguns projectes comuns. S’organitzen de manera cooperativa i prenen les decisions de manera assembleària. A més de tirar endavant les seves empreses, estan units per un projecte comú: generar i acollir tot tipus d’iniciatives creatives, emprenedores, culturals i socials d’esperit col·laboratiu.
Són una cooperativa de més de 30 emprenadors i emprenadores que, arran de compartir un mateix espai, han crescut individualment i col·lectivament. Compten amb professionals de sectors molt diversos, la qual cosa els ha permès intercanviar coneixements entre ells i establir sinergies per tal de poder donar resposta a les demandes professionals que els arriben des de qualsevol àmbit.
Fan activitats com: Beca Comença, projectes de CookingSuma, concerts acústics, xerrades, conferències, cursos i tallers. La xerrada va ser molt interessant i ens va servir a tots nosaltres per anar posant fonaments a la nostra cooperativa CLIPFLAG que comença a fer els seus primers passos.
Moltes gràcies David’s per venir-nos a explicar la vostra experiència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>