L’alumnat del CFGS d’Administració i Finances assisteixen al Reinventa’t

Els alumnes del mòdul DUAL de 2n curs del CFGS d’Administració i Finances han assistit avui dimecres 28 de novembre al fòrum “Reinventa’t 2018” que ha tingut lloc al Palau de Congressos de Girona.
Les xerrades i els panells s’han desenvolupat al llarg de tot el matí i hi han assistit més de 20 experts col·laboradors d’empreses molt diverses. Tots ells han aportat el seu punt de vista i la seva experiència empresarial centrant-se en la Quarta Revolució Industrial de la tecnologia i la digitalització, per tal que les empreses siguin innovadores i competitives.
Durant les xerrades, s’ha parlat de la importància de la innovació, de l’aplicació de les noves tecnologies a les empreses actuals, del seu valor afegit i de la seva missió empresarial, sobre quines inquietuds tenen cap al seu negoci, com s’han adaptat als canvis tecnològics, com els implementen, quina és la seva cultura empresarial, la conciliació entre l’ètica empresarial i els beneficis, de quina manera emprendre en un entorn de canvis i els negocis disruptors i la importància del factor humà en aquesta quarta RI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>