Nou èxit del Concert de Batxillerat

Aquest divendres 5 d’abril es va portar a terme un nou concert per part dels alumnes de batxillerat de la modalitat d’Arts Escèniques, Música i Dansa. Novament vam tornar a omplir de gom a gom l’Auditori Ateneu de Banyoles, que molt amablement ens cedeix l’ajuntament. El programa va consistir en un repertori molt variat de peces de diferents estils. Tenim la sort de tenir alumnes instrumentistes, fet que dona més riquesa al repertori treballat ja que podem tenir acompanyament de diferents instruments (piano, guitarra, baix, violí, flauta travessera, bateria….) cosa que fa que el repertori sigui també més ric i ple. Vam aprofitar el concert per presentar a les famílies dos vídeos: un primer vídeo que era un resum de totes les activitats fetes fins ara i el segon, que era l’estrena del projecte de Lindyhop amb la interpretació de la peça Tot és poc del grup Hora de Joglar. El concert és la culminació de tot un llarg procés portat a terme per alumnes i professors. Agraïm moltíssim la inestimable ajuda d’en Marc i en Valentín (tècnics de Punt de Fuga), sense ells l’espectacle no seria el mateix.

1 comentari

  1. Sole

    Enhorabuena por el concierto! Fue muy emocionante. Como madre disfruté mucho de ver el trabajo, y de la sensación de que todos estaban disfrutando de hacer lo que les gusta!
    Gran trabajo de profesores y alumnos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>