Martí Juanola guanya el Premi Astrobanyoles de Recerca i Divulgació Científica

El passat divendres 5 d’abril, en Martí Juanola Ametller , estudiant de 2n de BTX de l’INS Josep Brugulat, va rebre el Premi Astrobanyoles de Recerca i Divulgació Científica 2019 pel seu excel.lent treball de recerca. Aquesta és la Novena Edició, amb l’objectiu d’estimular l’interès pels temes de ciència i el pensament científic entre els estudiants dels Instituts de Batxillerat del Pla de l’Estany. L’acte d’entrega del premi va comptar amb la presencia del senyor alcalde de Banyoles Miquel Noguer i el director del Museu Darder Lluís Figueras.
En el treball s’exploren les matemàtiques, la informàtica i els jocs de taula simultàniament. La recerca consta de diversos projectes i cada projecte té la intenció d’aprofundir en diferents temes de la matemàtica per entendre la presència d’aquesta, en tota la seva extensió en els jocs. De manera introductòria, també hi ha uns apartats dedicats a comprendre conceptes més abstractes com l’atzar o el perquè dels jocs.
A partir d’ara, En Martí tindrà l’oportunitat de presentar el seu treball a Ràdio Banyoles i en les Tardes de Ciència al Museu Darder de Banyoles. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>