Fira de la Robòtica

El passat divendres els alumnes de 4rt d’ESO, de l’itinerari científic, vam anar al CosmoCaixa, a la fira de la Robòtica. Allà vam presentar els projectes que hem estat treballat al llarg d’una bona part d’aquest curs.

Quan vam arribar, vam buscar la taula on hi havia els noms dels nostres projectes i el nom de l’institut. Ens vam instal·lar per grups i vam fer els últims retocs als nostres enginys.

Al principi estàvem tots junts per anar rebent la gent que venia a veure els nostres projectes, però quan ja portàvem una estona,vam decidir que la meitat del grup es quedés allà i l’altra meitat anés a donar una volta per mirar i aprendre dels altres projectes presentats. També vam aprofitar per anar a esmorzar i a que ens toqués una mica l’aire.

Un dels nostres grups es va animar a pujar a l’escenari i presentar el seu projecte.

Vam aprendre d’altres projectes, vam veure coses molt maques i molt ben fetes, vam gaudir molt i vam estar molt contents de poder mostrar els nostres treballs que tanta feina ens havien costat i veure com la gent gaudia d’ells.

Va ser una gran experiència, moltes gràcies per ella!

Redacció: Laia Vilardell.

Fotografia: Queralt  Vilaseca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>