Xerrada d’orientació acadèmica 6-2-19

Benvolgudes famílies,
Des de l’Ampa i amb la col·laboració de l’INS i l’ajuntament de Calaf, us volem informar que dimecres 06 de febrer a les 19:30h es farà una xerrada d’orientació universitària dirigida tant a alumnes com pares i mares, on donaran eines i consells per… Llegeix més»

Porteries noves!

Avui hem acabat el disseny i construcció de quatre porteries noves per al departament d’educació física. El projecte ens ha permès aprofundir en conceptes d’estructures que havíem vist l’any passat a l’aula i posar-los en pràctica, com: els encaixos de fusta, les estructures triangulars i els tensors.

AQUÍ algunes imatges del nostre treball.  😆

L’INS Alexandre de Riquer de Calaf acull joves estrangers amb un projecte europeu de treball col·laboratiu

L’Institut Alexandre de Riquer de Calaf ha presentat en el marc del programa Erasmus+ KA229, destinat a centres educatius, un projecte pilot entre joves estudiants de diferents països d’Europa. L’objectiu és promoure l’aprenentatge de l’herència clàssica comuna – grega i romana – a partir de l’experiència i treball… Llegeix més»

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 2018

Les votacions del sector de pares/mares es faran el

dimecres 28 de novembre de les 6 a les 8 de la tarda

Us comuniquem que aquest mes de novembre hi ha la convocatòria d’eleccions al Consell Escolar del centre per renovar els membres dels diferents sectors.

En aquests enllaços trobareu el document de convocatòria on hi ha el calendari previst de les diferents fases del procés.
I també una butlleta de presentació de candidatures per part dels pares/mares, que s’ha de lliurar abans del dia 16 de novembre.

.

Teniu més informació en aquest enllaç.

fp

Club de lectura amb Miquel Desclot

Dimecres 21 de novembre a les 19:30 tindrem l’escriptor i traductor Miquel Desclot a la sessió del Club de lectura de la biblioteca municipal.
Ens comentarà la traducció del clàssic de Shakespeare: Romeu i Julieta. Aquest club està organitzat per l’AMPA i l’institut dins les activitats del… Llegeix més»

Club de lectura Manuel de Pedrolo

Dimecres 7 de novembre a les 19:30 fem el club de lectura sobre l’obra Joc brut de Manuel de Pedrolo a la biblioteca municipal, emmarcat dins els actes de celebració de l’any Pedrolo al nostre municipi. També podreu veure l’exposició i divendres la conferència final… Llegeix més»