Divendres 7 donarem els premis de Sant Jordi

Una vegada passada la setmana de màxima virulència dels contagis de Covid, aquesta setmana tots els grups s’han incorporat a la docència presencial i això permetrà que el proper divendres, dia 7, es faci l’acte de lliurament dels premis dels concursos de Sant Jordi que es van convocar des de diversos departaments. Es farà a la una, a la pista, i els premis es lliuraran per cada cicle. Esperem, una vegada restablerta la normalitat, poder tornar a fer l’acte de Sant Jordi de manera completa al Casal, com sempre.

Calendari i situació del confinament dels grups on s’ha detectat un positiu de Covid19

Aquestes són les dades sobre els grups que estan confinats arran del fort brot de Covid19 aquest mes d’abril, que ha afectat a la població de l’Alta Segarra en general i també als membres de la comunitat educativa de tots els nivells. Aquesta és la situació a l’INS Alexandre de Riquer després del cribratge massiu que s’ha fet a meitat d’aquesta setmana. La primera data marca el dia d’inici del confinament i la segona, el darrer dia. La incorporació a les classes, si tot va bé, serà el següent dia lectiu després de la darrera data.

4 ESO B 23/04/2021 03/05/2021
4 ESO C 23/04/2021 03/05/2021

Volem reiterar una vegada més que cal ser prudents i llançar un missatge de precaució, higiene i responsabilitat a l’hora de portar la mascareta, de rentar-se les mans i de mantenir distància de seguretat entre les persones i vetllar per tal que el confinament es respecti, que és la manera d’aturar aquest brot. Recordem també la importància de ventilar sovint les nostres estances. La nova variant del virus és molt més encomanadissa i cal estar molt alerta!

CANVIEM EL TIMBRE DE L’INSTI!

Que la música ens acompanyi! La COMISSIÓ PER LA CONVIVÈNCIA volem millorar el benestar de la nostra comunitat educativa i us proposem la iniciativa PLAYLIST FOR DEMOCRACY.

Per saber-ne més cliqueu les imatges.

El professor Josep M. Solà es jubila

Després de gairebé tres dècades impartint la docència de l’assignatura de Llengua i literatura catalanes a l’Institut Alexandre de Riquer, el professor Josep M. Solà ha arribat al moment de la jubilació. La seva tasca ha estat llarga i fructífera i aquest llegat ha quedat imprès de manera individual en cadascun dels alumnes que ha tingut a classe i en els companys amb qui ha compartit les tasques acadèmiques i organitzatives durant aquesta carrera docent. Tota l’experiència en el nostre centre ha quedat plasmada en el quadre que ha realitzat la Gemma Aurich i que va ser l’obsequi d’agraïment que des de l’Institut li vam fer el dimecres dia 24 de març.

Et desitgem, Josep Maria, un temps ben ple.

Concurs Carnestoltes 2021

Avui comença el concurs de Carnestoltes 2021 i el grup guanyador serà premiat amb un esmorzar a la cantina!
A l’Instagram del centre (@alexderiquer) trobareu a les històries i a la carpeta de destacades les fotografies dels grups que han participat; mireu-les i trieu quina és… Llegeix més»

La Biblioteca continua obrint cada dia

Després de conèixer la notícia que l’Ajuntament de Calaf, de manera unilateral, després de 25 anys, es desentenia, es retirava i deixaria de contribuir econòmicament al servei de Biblioteca pública al municipi, entre la comunitat educativa i la població en general va sorgir la preocupació per les conseqüències d’aquesta decisió.

Des del propi Institut i l’AMPA sempre hem entès que Biblioteca de Calaf és un servei essencial, especialment per als nostres estudiants, però també per a tota la població en general, ja que aquesta és l’única biblioteca pública en 30 km a la rodona. Llegeix més»