Sortida a Pujalt

El passat divendres 20 d’abril, els alumnes de 2n d’ESO vam passar tot el matí voltant per Pujalt. Vam visitar tres llocs diferents relacionats per l’energia.

Primer vam veure un parc eòlic on uns treballadors ens van ensenyar les instal·lacions de la fàbrica i totes les mesures de precaució que s’havien d’aplicar per no fer-se mal. També totes les capes de roba de seguretat que s’havien de portar per tal que el teu ajudant et pogués ajudar a sortir si hi havia un accident.

Després, vam anar a l’abocador on ens van explicar tot el funcionament per enterrar tots els residus industrials no perillosos, que arriben dels pobles i ciutats dels voltants en camions plens. Ens va impressionar molt tota la quantitat de residus que produïm i no podem tornar a fer servir i que aquest fet afecti tant el nostre aire, ja que contamina molt.

Finalment vam anar a l’estació meteorològica on ens van explicar l’evolució de la temperatura durant els anys que porta l’estació allà a causa de la contaminació dels pobles i de les ciutats.

Vam aprendre molt en el sentit de que alguns i algunes no ens havíem adonat mai de tots els residus no reutilitzables que produïm i que d’aquí uns anys ens afectarà.

Redacció: Mireia Montalbán

Fotografia: Venus Rodríguez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>