Sortida a Sant Sebastià

El dimarts dia 17 d’abril a la tarda, els joves de 1r d’ ESO A, amb l’acompanyament del professor Josep Maria Solà, vam anar a Sant Sebastià. Aquesta sortida consistia en anar caminant fins a dalt de l’altiplà de Sant Sebastià per veure l’ermita, les pintures de Ramon Sala Coy que hi ha a dins, i alguns exvots i objectes diversos. S’ha fet aquesta sortida amb la finalitat  de visitar l’església i resoldre alguns temes que interessaven els alumnes.

En arribar a dalt de Sant Sebastià, vam entrar dins l’església i en Josep Maria Solà ens va explicar algunes històries de Sant Sebastià i dels quadres penjats en els laterals interiors del recinte. Després, vam llegir un poema de Josep Vilaseca que estava dipositat darrere l’altar de l’església i, finalment, vam estar una estoneta descansant. Després, vam tornat cap a l’institut Alexander de Riquer tot cantant feliços per la bonica experiència viscuda.

Redacció: Clàudia Roig

Fotografia: Guillem Busquet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>