Ajudes Menjador

Estimades famílies, us informem que està oberta la convocatòria per presentar les sol·licituds d’AJUDES INDIVIDUALS DE MENJADOR per al proper curs 2021-2022.

El període és del 3 de maig fins al divendres 21 de maig (últim dia!!!).

En el cas que hàgiu demanat l’ajut el curs actual al nostre centre i la situació familiar no hagi canviat, haureu de revisar i signar el full que els vostres fills portaran a casa. Aquest document l´haureu de retornar al centre junt amb la documentació que calgui.

Si la vostra situació familiar ha canviat o no havíeu demanat l’ajut el curs actual haureu de presentar l’imprès que adjuntem en PDF (cliqueu aquí), degudament emplenat, signat i amb la documentació oportuna.

Si teniu dubtes us recomanem trucar a la secretaria del centre (telèfons 93.397.49.47 – 93.388.06.92). També afegim el document amb el detall de les “Bases Convocatòria AMB 2021-2022”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>