OBRES DE MILLORA

Aquest estiu l’Ajuntament de Salou ha realitzat obres de millora a l’edifici auxiliar de l’escola, construït a la dècada dels 60, als terrenys que ocupa el centre actualment. Fins fa 5 anys s’hi ubicaven les aules de P4 i P5 i, posteriorment, es van utilitzar els seus espais com a aules auxiliars (laboratori, biblioteca, aula de desdoblament i aula de música).

Gràcies a la inversió de l’Ajuntament de Salou,  aquest curs hi  estan situats els cursos de 6è i 5è A. S’ha pintat l’interior d’aquestes aules, s’ha millorat l’enllumenat, la climatització i s’ha instal·lat la connexió a Internet. A més, també s’han adaptat els lavabos per ser utilitzats pels alumnes més grans de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>