Acomiadem el curs! Agraïment a la comunitat educativa del Santa

Benvolguda comunitat educativa,

Avui posem punt i final a un curs realment excepcional i que esperem que no es torni a repetir. Un curs on molts factors externs han influït directament a l’escola, començant per la vaga de les treballadores de l’empresa de neteja (justificada pel no cobrament del sou) seguint per l’explosió d’IQOXE i acabant amb el COVID19.

Realment hem viscut un final de curs que no ens esperàvem. Des de l’1 de juny l’escola ha estat oberta seguint les instruccions del Departament d’Educació, però se m’ha quedat una sensació de tristesa en veure l’escola buida. No és el seu estat natural, massa silenci per tot arreu.

Una vegada finalitzat el tercer trimestre i el curs 2019/2020 m’agradaria dir-vos:

Gràcies alumnes de l’escola per adaptar-vos a la nova realitat i continuar aprenent en la distància. Gràcies per ensenyar-nos com sou capaços de superar qualsevol entrebanc i continuar tenint aquesta il·lusió.

Gracies docents per l’enorme esforç que heu fet per arribar a tots els alumnes de l’escola, ja sigui a través d’una plataforma, correu electrònic, telèfon o videotrucada. Gràcies per adaptar-vos tan ràpid a la nova realitat lectiva i per insistir en el fet que tots els alumnes estiguessin atesos des de la distància.

Gràcies a les famílies que heu recolzat els vostres fills i heu participat activament en les tasques que us hem proposat. Sabem que ha sigut difícil, però us vull felicitar pel vostre esforç i per fer les coses fàcils (que de fet és del que es tracta, de fer-ho fàcil).

Gràcies AMPA per recolzar-nos i per continuar amb els Premis Sant Jordi de l’escola any rere any i buscant solucions per poder-ho realitzar aquest curs.

Gràcies al Consell Escolar per valorar la feina dels docents, va ser un reconeixement que ens va ajudar a poder acabar el curs amb el cap ben alt.

Gràcies a l’Ajuntament de Salou per repartir els dossiers als alumnes que no tenien connexió i per vetllar que el centre estigués en condicions per poder obrir.

Gràcies a la nostra inspectora per tot el suport rebut i per la seva voluntat d’arribar a tots i cada un dels nostres alumnes. Gràcies Olga!

Vull agrair l’esforç que ha fet tothom perquè els infants continuessin aprenent aquests tres mesos, malgrat les dificultats que teníem tots plegats.

M’atreveixo a dir que ens hem convertit en un referent encara més potent al municipi de Salou!

Ara només queda esperar que arribi setembre i ens puguem veure de nou a l’escola. Segur que arribarà aquest moment, tot i que també sabem que serà un curs diferent al que ens agradaria fer, marcat per les mesures sanitàries. Us anirem informant al llarg d’aquest estiu de com planificarem el curs següent, buscant el millor pels infants i continuant sent propers a les famílies.

Sabem que tenim dos actes de graduació pendents pels alumnes de 6è i de P5. Podeu estar tranquils, quan ens ho permetin ho farem!

Un cop més, és un orgull per mi ser el director de l’Escola Santa Maria del Mar.

JO SÓC DEL SANTA!

Bon estiu,

Carles Gené

Director Escola Santa Maria del Mar

2 comentaris

  1. Dàmaris Singla Llaó

    Gràcies a vosaltres de tot cor per l’atenció i l’amor als nostres petits.
    Esperem l’arribada de septembre amb una mica d’incertesa…menys d’una cosa que no dubtem; que fareu el necessari per a que tots els nostres tresors estiguin segurs!
    Un curs atípic que segur mai oblidarem, rebeu una forta abraçada de tota la nostra família i sobretot del Marc López Singla.?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>