Menú musical

Un curs a toc de timbre!
En música, el timbre és la qualitat del so que fa que es distingeixin els sons produïts per un o altre instrument.
Aquest curs us proposem escoltar, a les entrades i sortides, música d’un mateix instrument o timbre al llarg de… Llegeix més»

Comencem el curs!

Avui tots els nens i nenes de l’escola ens hem trobat al pati per cantar tots junts la cançó de benvinguda i presentar als mestres nous: l’Elisabet, la Júlia, el Jordi i la Mar. El que no ens esperàvem és que també vinguessin una colla… Llegeix més»

Acollida a P3

De nou ja som tots a l’escola; nens i nenes, mestres, la Núria, la Marta, la Sílvia… tots els monitors i monitores del menjador, de l’acollida al matí… i els més petitons de tot també!
Ahir i avui han vingut els nous companys i companyes de… Llegeix més»

Comiat del curs 2018-2019

I finalment, ha arribat el darrer dia d’escola d’aquest curs. El Lleons han estat nou anys amb nosaltres, creixent, compartint, aprenent,… segur que s’emporten mil aventures dins la motxilla de l’escola. Avui ens hem acomiadat amb l’obra T’he enxampat Caputxeta! que han preparat les Granotes… Llegeix més»

Sortida a la platja

Aquest tercer trimestre els nens i nenes de parvulari han treballat l’artista Jordi Junyent, i han elaborat obres relacionades amb el mar. Aprofitant que treballaven aquest tema han fet una sortida lúdica a la platja de Castelldefels. Els Exploradors, els Dinosaures i els Coales s’han… Llegeix més»