TREBALLEM JOAN MIRÓ

A les aules d’Educació Infantil de l’escola volem apropar-nos al món de l’art i l’arquitectura tot treballant alguns autors importants en diferents estils i èpoques. Així Miró, Yayoi Kusama, Gaudí, Dalí…….. És una activitat que els agrada molt perquè poden conèixer la seva vida, observar i interpretar les seves obres i en alguns casos reproduir-les tot utilitzant diferents tècniques plàstiques.
Així doncs, durant aquests últims mesos a les aules de P3 dels Minions i de Toy Story els infants han estat treballant l’artista JOAN MIRÓ.
Han pogut conèixer qui era, quins elements destaquen en la seva obra, les eines que feia servir per pintar, quins colors i formes preferia i d’aquesta manera reconèixer les seves obres més representatives.
L’evolució d’aquest projecte es va fent seguint un ordre de sessions prèviament plantejat iniciant-se a partir de l’obra “L’Autoretrat”.
Com a cloenda del projecte van fer un treball personal que consistia en unes formes en volum amb plastilina molt representatives de l’autor com son l’estrella, el sol, l’ull o la lluna. Totes elles guardades amb molta cura en una caixa que també van pintar i van posar el nom.
Aquí teniu alguna de les fotografies de les sessions que es van fer.

Fotos:     Minions     Toy Story