ELS INFANTS DE P4 VISITEN EL PARK GÜELL

El passat dimarts dia 21 de maig, els infants de les classes de Madagascar i Dumbo van visitar el Park Güell. Només arribar van esmorzar en un dels espais destinats al “pícnic” del parc i van poder veure la casa on va viure Antoni Gaudí amb el seu pare i la seva cosina. Portaven penjat un cartell amb fotografies dels diferents espais que havien de trobar…. no era difícil.

Van entrar al parc pròpiament dit. Primer a la Plaça de la Naturalesa amb els seus bancs ondulats de ceràmica de trencadís i després a la Sala Hipòstila. Les columnes eren grandioses i els plafons de trencadís, que havien vist a la classe en fotografies, estaven al sostre. Van haver d’estirar-se al terra per observar-los millor. Tot i que hi havia molts turistes van pujar per veure el pòrtic de pedres i la bugadera. Però el millor encara no ho havien vist. Era el drac que van trobar pujant les escales.

Han observat tots els elements de la natura que Antoni Gaudí introduïa dins del parc com els bolets, les fulles de palmera, les potes de l’elefant…

Després de la visita, i tot just havent dinat, els infants han gaudit del parc infantil situat al mateix recinte.

Amb aquesta sortida han conegut molt millor l’obra de Gaudí, han observat el parc amb curiositat i respecte i han gaudit del conjunt arquitectònic i la relació amb els companys i companyes.

Aquí us deixem unes fotografies. Gaudiu-les i feu que els vostres fills i filles us les expliquin.

Fotos: P4