VISITEM EL PARK GÜELL

Hola pares i mares,
Com uns turistes més, els nens i les nenes de P4 vam passejar per un espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona com és el Park Güell.
Només arribar van poder anar a esmorzar en un dels espais destinats al “pícnic” del parc i van poder veure el garrofer i la casa on va viure Antoni Gaudí amb el seu pare i la seva cosina. Portàvem un cartellet amb fotografies dels diferents espais que havíem de trobar…. no era difícil.
Així vam entrar al que era pròpiament el parc, primer a la Plaça de la Naturalesa amb els seus bancs ondulats de ceràmica de trencadís i després vam baixar a la Sala Hipòstila. Ens vam quedar una mica parats quan vam veure que l’aigua havia fet malbé el sostre i que l’estaven arreglant. Les columnes eren grandioses i els sols que havien vist a la classe en fotografies estaven al sostre plens de colors. Tot i que hi havia molts turistes vam pujar les escales per veure el pòrtic de pedres i la bugadera. Però el millor encara no ho havíem vist, vam tornar a baixar les escales i ens vam endinsar a la boca de la balena i directes cap al drac.
Ens ha encantat i hem observat tots els elements de la natura que Antoni Gaudí introduïa dins el parc com els bolets, les fulles de palmera, les potes de l’elefant……..
Aquí us deixem unes fotografies, gaudiu-les i feu que els vostres fills i filles us les expliquin.

Fotos:     Girafes park     Óssos park