Un cop acabada l’adaptació i s’ha triat el nom de la classe, els infants d’infantil 3 de les classes de Pegaso i Sirenes i Tritons, han començat a experimentar amb alguns dels fruits típics de la tardor.
Aquesta última setmana d’octubre han començat amb les experimentacions sensorials: el MONIATO.
Prèviament, han vist la diferència entre la patata i el moniato en cru, el color, la textura…, després se’ls ha donat un moniato fet al forn. Tot i que al començament no el volien tocar, han pogut experimentar com era de tou, l’han manipulat, l’han aixafat amb una forquilla i pocs infants han volgut tastar aquest tubèrcul de color taronja tan intens i dolç.
Ha estat una activitat totalment diferent i engrescadora.
Properament, podreu veure més experimentacions combinant un element principal (gelatina, iogurt, xocolata, mel, farina,…), amb altres tipus d’estris que els permetran manipular de maneres diferents i així descobrir noves sensacions de les quals us parlaran.
Tota una experiència de sensacions i descobertes que us deixem recollides en aquestes fotografies. Mireu com s’ho van passar!!!!!
Comentaris recents