ELS PRIMERS DIES

Els nois i noies de quart s’han retrobat amb els seus companys i companyes del curs passat. Tot  i que continuen sent els mateixos a l’aula, han realitzat jocs i activitats de descoberta, relació i coneixença per restablir els vincles i crear-me de nous i per tornar a engegar motors.

Les activitats que més els han agradat han estat el joc de les CURIOSITATS d’un company o companya de taula. Han parlat en parelles, han recollit dades i després cadascú ha presentat al seu amic o amiga.  Ho han fet pujant  damunt de la cadira i explicant la informació que més els cridava l’atenció de l’altre: el seu color i menjar preferit, el superpoder que li agradaria tenir, la música que no es treu del cap o el personatge amb qui li agradaria anar a sopar.

També han gaudit molt amb el conte de “LA MELMELADA DE LA FELICITAT” que parla de la importància de valorar i recordar les situacions, moments i persones que ens fan feliços. Cada classe ha creat un pot de melmelada de la felicitat escrivint en paperets de colors els “ingredients” que els aporten felicitat. Cada infant destacava persones, moments o vivències especials. Al llarg del curs ho aniran obrint i recordant.

Fotos: 4t