CICLE INICIAL FA UNA VISITA GUIADA PER L’ENTORN NATURAL DE CAN XERCAVINS A RUBÍ

Aquesta setmana 1r i 2n de primària ha fet un itinerari guiat per Can Xercavins amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement dels espais naturals de la nostra ciutat. La visita ha estat guiada per en Falet, membre de l’associació rubinenca “Rubí d’arrel”, amb l’objectiu donar a conèixer l’entorn natural de la ciutat i conscienciar la població sobre la importància de la seva cura i preservació tant a nivell històric com a nivell medi- ambiental.

Al llarg de la ruta, hem conegut molts aspectes de la història que hi ha darrera de Can Xercavins: els seus orígens, el pes històric que aquest espai té dintre de la ciutat i la seva situació en la actualitat. També hem parlat sobre les característiques de la vegetació que podem trobar, curiositats i tot el que aquest espai natural representa per a Rubí.

Des de l’escola volem agrair a en Falet i a l’associació “Rubí d’Arrel” la important tasca divulgativa que desenvolupen a la ciutat en referència  als nostres espais naturals. Aquí podreu veure algunes de les imatges de la visita!

Fotos: CI