ASSEMBLEA INFORMATIVA INICI DE CURS

Aquesta tarda ens hem trobat totes les famílies, mestres, alumnes i personal del servei del migdia i del Consell Comarcal del Moianès per fer la primera assemblea del curs. Ha estat una trobada ben interessant. Primer per retrobar-nos totes després de l’estiu i també per posar-nos al dia de la nostra escola.

La Ruth i la Mercè han començat el torn d’intervencions per explicar el funcionament del servei educatiu del migdia i el nou servei d’ajut a les famílies que ofereix el Consell Comarcal del Moianès. Tot seguit en Toni ha donat la benvinguda a les famílies assistents a l’assemblea. La Mireia ha presentat l’equip d’educadores d’aquest curs. Després d’explicar la proposta pedagògica d’aquest curs, la Míriam i en Pep han presentat un document molt interessant radactat per l’AMPA per les famílies noves a la nostra comunitat educativa. La Fernanda ha recordat els punts importants sobre secretaria.

Un cop acabada aquesta presentació general les educadores i famílies hem anat a les diferents aules per xerrar amb les tutores i educadores de l’escola.

Durant l’acte s’ha respirat molt bon ambient i segurament que serà un curs genial pels nens i nenes de l’escola i per a tota la comunitat educativa en general

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>