English day

L’English day és una activitat per fomentar la llengua anglèsa. Durant tot el dia s’utilitza com a llengua vehicular, per escoltar, parlar, cantar…

El maig de 2013 vam començar amb l’English afternoon, una tarda on vam agrupar els alumnes de 6è amb 3r, els de 5è amb 2n i els de 4t amb 1r. Els sis grups eren sis països de parla anglesa i es van identificar amb una bandera. Cada alumne va preparar una sopa de lletres, la van resoldre en parelles tot mantenint un diàleg.

El maig de 2014 ens vam atrevir amb tot un dia parlant anglès. Vam anar a veure teatre al Casal Francesc Macià i els alumnes de 6è i 3r van preparar per la resta sis botigues per anar a comprar. Portàvem preparat un diàleg per fer-ho i vam acabar cantant cançons tots junts al pati de l’escola.

El novembre de 2014 vam dedicar l’English day per anar al restaurant. Els alumnes de 6è i 3r ens van preparar un menú i la resta de companys vam demanar el menjar amb un diàleg preparat. També vam anar a teatre al Casal i vam cantar cançons tots junts.

Cal dir que des del primer any hem comptat amb la col.laboració d’alumnes que estan estudiant el Grau de mestres a la Universitat de Vic.