TALLER SOBRE LA TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

Divendres passat a la classe de 4t vam rebre la visita de la Laura i en Joan… sí, sí els mateixos protagonistes dels contes de recerca. Va ser una visita molt interessant perquè vam fer amb ells un taller sobre Tecnologia alimentària.

I us preguntareu …i què és això? Doncs bé és la ciència que s’encarrega d’estudiar i millorar la qualitat dels productes alimentaris, segons les seves característiques físiques químiques i biològiques. Així que, com podeu veure aquesta branca de la ciència és molt important perquè ja sabeu que som el que mengem.

Al taller vam fer diferents experiments per comprovar la qualitat d’alguns aliments que ingerim habitualment.

En el primer taller vam experimentar per identificar la qualitat del pernil cuit. Ens van explicar quins processos de tractament s’amaguen darrere la denominació del pernil cuit. I vam esbrinar la composició i/o els additius que contenen. També ens van recordar la importància de llegir l’etiquetatge dels productes.

Al segon taller, vam veure la quantitat de vitamina C que tenen els sucs comercials? Vam experimentar amb diferents mostres de suc, una de fruita natural i un altre de nèctar concentrat.

Com podeu veure, vam passar una estona fent activitats molt interessants i entretingudes!!!😊

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>