Vaga Mundial per l’emergència climàtica.

Avui 27 de setembre es celebra, a nivell mundial, una vaga per l’emergència climàtica.

Des de l’escola hem estat durant tres dies treballant aquest tema per a sensibilitzar els i les alumnes de l’escola per la greu situació que viu el Planeta en l’actualitat, i com podem fer, entre tots, per donar un gir de 180º a les nostres actuacions envers el nostre Planeta, i també exigir que, aquells que tenen més poder, es posin a treballar de manera immediata per a començar a buscar solucions serioses al tema.

Vam començar visionant un video de sensibilització, però un dels actes que ens va posar més en alerta, va estar la conferència que l’Aitor Urruticoechea, antic alumne de l’escola i la Maria Serra, ens van oferir el dijous a la tarda.

Ens van explicar amb molta claredat quin era la situació actual i perquè han hagut de ser la població més jove, la que ha de prendre més consciencia del fet per actuar.

 

Avui divendres hem dedicat tot el dia a treballar, sensibilitzar, pensar propostes i ser conscients de què podem fer nosaltres per a contribuir en lla millorar de la salut del nostre Planeta.

Primer hem fet una tasca de sensibilització entorn al tema.

Hem participat en diferents tallers relacionats amb l’utilització de l’aigua i amb la cura del nostre planeta.

Cada classe ha estat nomenada com a responsable d’un espai verd de l’escola, per tal de mantenir´ho sempre en perfectes condicions.

Treballem tots i totes junts i juntes per a poder gaudir d’un futur millor per nosaltres, pels nostres fills i filles nets i netes i totes les generacions que habitaran a la terra en un futur

Al final del dia, cada infant va escriure, sobrediferents suports, un desig per a ajudar a millorar la vida al nostre planeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>