Els dofins estem investigant sobre “Els 5 sentits”

Arran de totes les experiències viscudes durant Sant Ponç, els dofins es van quedar amb ganes de saber-ne més sobre els sentits i tot el que podem fer amb ells.

Després d’un seguit d’esdeveniments relacionats amb els sentits, els dofins han pogut decorar la seva aula amb algunes de les recerques fetes:

A través dels seus coneixements previs, en aquest cas imatges de fets quotidians per a ells, han pogut realitzar un procés per tal de poder agrupar les fotografies a través dels 5 sentits. Aquest procés ha estat laboriós i complex, ja que en la simplicitat aparent pot existir controvèrsia. Però els dofins han pogut raonar i trobar els seus propis resultats!

 

Tant era la seva motivació que amb l’ajuda dels seus iguals han pogut crear la seva pròpia “Petjada Sensitiva”. Mireu quin resultat més impressionant!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>