ACTIVITAT 45. OBSERVACIÓ I ATENCIÓ. 3/06/2020

Hola, hola!!!

Anem a saludar al nou dia!!

Ja estem a meitat de la setmana i avui anem a treballar l’atenció. Començarem amb uns jocs visuals. Obriu bé els ulls, que no s’us escapi res!!

BUSCA LA PARELLA IDÈNTICA

MEMORY

ASSOCIA IMATGES

APARELLA EL DIBUIX AMB LA SEVA OMBRA      (Per jugar a aquest joc heu d’anar clicant les fletxes de sota dels dibuixos per anar canviant-los. Quan penseu que heu trobat la combinació correcta, cliqueu el botó “VALIDER”. Si la resposta és bona sortirà un “OUI” en els dos quadrats.

Quan jugueu als tres jocs següents, possiblement us sortirà una imatge negra amb un anunci al centre. No li doneu a la imatge. A la part de sota a la dreta us sortirà un compte enrere. Quan acabi heu de clicar a “SKIP AD” i us sortirà el joc.

IGUALS QUE EL MODEL

TROBA LES VOCALS IGUALS

COL·LOCA ELS DIBUIXOS ALS QUADRES CORRESPONENTS.

Un cop fets aquests jocs, continuem amb els ulls ben oberts. Us ensenyaré uns dibuixos. A primera vista semblen iguals, però si parem molta atenció veureu que no ho són. Haureu de trobar les 3 diferències entre les imatges:

I ara 5 diferències:

Què tal? Les heu trobat totes? Us han hagut d’ajudar una miqueta els papes? Segur que no perquè sou tots uns “listillos”!!  ??

Per avui hem acabat!! Demà ens tornem a veure!! Passeu un bon dia!! Us estimo!!

LOVE

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>