ACTIVITAT 44. MATEMÀTIQUES I PLÀSTICA. 2/06/2020 Bitlles i torre numèrica.

Molt bon dia a tots!!

Comencem el dimarts i avui us tinc preparades unes activitats de nombres, de comptar. Però abans de començar, us deixo una cançó per aprendre els números. Espero que us agradi.

Ara ja no ens oblidarem de cap nombre en comptar!! Parla de les 7 vides dels gats, dels 3 porquets, de les 4 potes d’un cavall…

Anem a continuar amb les activitats d’avui. Per portar-les a terme necessiteu 10 cartrons dels rotlles de paper higiènic i 9 cercles o quadrats de cartró que siguin més grans que el tub del paper higiènic. Haureu de pintar els rotlles amb pintura o decorar-los com vulgueu i posar a cadascun un número de l’1 al 10. Si no els voleu pintar, cap problema!! Només posant el números n’hi ha prou. Es tracta de fer una torre ben alta!! Però, una cosa, haureu de tenir molt de compte per tal que no caiguin i no us descuideu de posar-los en ordre. Per poder fer la torre molt alta, haureu de posar entre els tubs un cercle o quadrat de cartró. Us ha de quedar alguna cosa semblant a això:

Podeu començar posant de l’1 al 3 i després anar afegint números fins arribar al 10. A veure si ho aconseguiu!!

Una altre activitat que podeu fer amb els rotlles de paper numerats és jugar a bitlles. Les heu de col·locar al terra com a la foto i un cop les tingueu, agafeu una pilota i la llançeu a les bitlles. Us imagineu que les tireu totes??!!

Per últim, us deixo unes fitxes. Les podeu fer a poc a poc, no cal que les acabeu totes en un dia. Si no teniu impressora, les podeu copiar en un full o podeu crear unes altres a partir d’aquestes:

FITXES NOMBRES

Per avui hem acabat. Demà us espero per aquí!! Gaudiu molt del dia!! Petonarros enormes!!

PETONARRO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>