ACTIVITAT 37. DIVERSES MATÈRIES. 22/05/2020. Repàs de la setmana.

Hola, hola!!!

De nou ha arribat el divendres!! Voleu que recordem tot el que hem après aquests dies? Doncs, comencem!!

DILLUNS 18/05/2020

Començàvem la setmana treballant la SIMETRIA. Vam aprendre el que era treballant amb uns miralls i retallant uns dibuixos doblegant-los a la meitat. També vam fer servir pintura i vam repetir un dibuix amb canyetes i retoladors. Avui us proposo tornar a treballar la simetria amb un nou material. Necessitarem aquestes coses:

  • Retalls de cartró.
  • Formes retallades en goma EVA o fulls de colors (també podeu dibuixar les formes en un paper blanc i pintar-les com volgueu)
  • Barra de pega o silicona (amb pistola)

Us deixo aquí les imatges per tal que veieu el que s’ha de fer:

Ja veieu que es tracta d’enganxar les figures al cartró.

El següent pas és aquest:

Retalleu els cartrons a la meitat i barregeu les peces. Es tracta d’anar muntant els diferents “puzles”.

DIMARTS 19/05/2020

Egipte!! Això és el que vam treballar el dimarts. Vam descobrir els jeroglífics i vau fer el del vostre nom. Ara us deixo un missatge secret. A veure si endevineu que diu. És un jeroglífic i us he deixat també la correspondència entre el dibuix i la lletra que representa.

DIMECRES 20/05/2020

Dia de pintura!! Vau pintar a la finestra sobre paper film i enganxat a les potes d’una cadira. Us va agradar? Va estar diver? Doncs aprofintant la cadira, la podeu col·locar com l’altre dia, amb les potes cap amunt i fer un joc de punteria amb aros. Podeu posar a cada pota una puntuació i fer els aros amb paper d’alumini. Aquí us deixo unes fotos per a què veieu més o menys la idea.

DIJOUS 21/05/2020

Us vaig explicar el conte de la zebra Camil·la. Pobreta, com plorava perquè el vent s’havia endut les seves ratlles. Doncs avui treballarem amb les llàgrimes de la Camil·la. Jo m’he fet 7 llàgrimes amb una mica de paper, el meu és blau, però si no en teniu, podeu fer-les en un full blanc i després pintar-les. Un cop les tingueu fetes, podeu jugar a sumar i restar llàgrimes. Us ensenyo com ho he fet jo:

  

                                                  2 + 3                                                          2 + 2

També podeu posar el número en cadascuna de les llàgrimes i ordenar-los o endevinar quin número falta.

   

Per últim podeu posar el números que van abans o després d’un altre:

           

        QUIN NÚMERO VA  ABANS DEL 4? I DESPRÉS?

DIVENDRES 22/05/2020

Arribem ja al divendres. Hem treballat molt durant tota la setmana. Fem un repasset de nombres i lletres i a gaudir del cap de setmana!!

FITXA 1

FITXA 2

FITXA 3

FITXA 4

Disfruteu molt!! Us estimo!!

FORTA ABRAÇADA

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>