EXCURSIÓ AL CRAM CICLE INICIAL

Els nens i les nenes de cicle inicial vam anar al CRAM el divendres 18 de juny. Vam adonar-nos del gran impacte que tenen les accions humanes sobre el medi ambient, concretament en l’ecosistema marí i la seva fauna. A partir d’un taller vam conèixer els tres tipus de tortugues marines del Mediterrani i els motius pels quals són al CRAM. Després vam visitar-les intentant fer molt de silenci per no molestar-les ni espantar-les. Algunes són allà perquè han estat víctimes de la contaminació present al seu hàbitat, i d’altres perquè tenen alguna malaltia que dificulta que estiguin al mar.

L’activitat que més ens va agradar va ser la simulació d’un rescat de tortugues marines. Tot i totes vam poder participar.

Els nens i les nenes van ser molt conscients que amb petits gestos i accions podem afavorir de manera molt positiva al benestar de les tortugues marines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>