Educació infantil: Once upon a time

Com ja hem explicat diverses vegades, creiem que és essencial començar a introduir la llengua anglesa des de ben petits. És per això que aquest curs 2020 – 2021 es va iniciar amb una nova assignatura a l’etapa d’Educació infantil anomenada Once upon a time, que traduït seria “Hi havia una vegada…”. Mitjançant aquesta, els i les alumnes treballaran la competència oral partint dels contes més coneguts dels països de parla anglesa.

 

 

 

 

Pensem que aquesta nova activitat pot aportar als infants molts beneficis, ja que l’aspecte lúdic de la literatura els motiva a aprendre i memoritzar nous conceptes. A més, al tractar-se de contes, es manté l’autenticitat del llenguatge i acosta els nens i nenes a altres cultures.

 

 

 

Al llarg del curs es treballen tres contes (un per trimestre) i es fan diverses activitats entorn al tema. Vam començar al setembre amb el conte Brown Bear, Brown Bear, What do you see?, de Bill Martin Jr. Al segon trimestre vam conèixer el conte The very hungry caterpillar, d’Eric Carle. Finalment, ara mateix estem endinsant-nos en el conte popular Little Red Riding Hood (La Caputxeta Vermella).

 

Poc a poc anem aprenent molt anglès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>