Ningú més que l’altre -Cia Raig de Sol de Contes-

Ahir, els alumnes de 5è, al Casal de Joves Cal Jardiner, van gaudir de l’obra de teatre Ningú més que l’altre de la Cia Raig de Sol de Contes.

Tres històries que ajuden els infants a entendre la temàtica dels rols de sexes a la societat actual, presents des de ben aviat a la vida infantil. Princeses que surten dels contes de fantasia per queixar-se a l’escriptor perquè sempre han de fer les feines de la casa i volen que la història canviï. Una nena que vol ser astronauta i, encara que els seus companys li criden: “Lluïsa Cardona, ets una matxona!”, aconsegueix el seu somni de viatjar a l’espai. Fins i tot un marit i uns fills que mai ajuden a fer les feines de la llar, i que aprendran a fer-ho quan la Maria es posi malalta, i acabaran reconeixent l’esforç de la seva mare i dona. Una sessió de contes infantils il·lustrats sobre la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>