Tallers d’higiene postural

El pes de les motxilles i els seus efectes negatius sobre l’organisme o la importància de l’esquena i com l’hem de cuidar des dels inicis de la vida, han sigut els temes centrals dels tallers d’higiene postural que els nens i les nenes de 5è i 6è han realitzat avui.

Els tallers, impartits per l’assessoria sanitària ADAPTA, pretenen, d’una forma lúdica i educativa, ensenyar als alumnes a adquirir hàbits saludables, i a mantenir una postura correcta minimitzant la càrrega que rep la columna vertebral i, en definitiva, l’esquena.

Durant les xerrades, d’una hora de durada, els han donat a conèixer les normes d’higiene postural bàsiques i com aplicar-les a la vida diària; com prevenir els mal hàbits posturals i reforçar els que són saludables, o com incorporar idees pràctiques i conceptes d’higiene postural a través del joc.

higiene-postural-1  higiene-postural-3

higiene-postural-4

higiene-postural-5

tp-1

tp-2

tp-3

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>