10a Setmana de la família (2)

Una beguda com el bissap senegalès o tastar el mate uruguaià, jocs de màgia, explicar contes i cantar cançons, fer avions de paper iguals que l’F-29, posar-se l’uniforme i sentir-se com un autèntic bomber, fer malabarismes increïbles amb el diàbolo, un taller d’estampacions, fer sorra de colors o la construcció d’una maqueta d’un volcà han estat algunes de les moltes activitats que s’han fet durant la 10a Setmana de les família a la nostra escola. Els familiars han sigut els protagonistes i els alumnes han gaudit de les activitats proposades. Destacar que han vingut els avis de la Residència Pedra Serrada i ens han explicat històries i jocs de la seva infantesa.

Donar les gràcies a totes les famílies que han participat durant tota la setmana i agrair la confiança que dipositeu dia a dia a aquelles que no han pogut venir.

f11

fam8

fam9

fam1 fam2 fam3 fam4 fam5 fam6 fam7

fam10

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>