Butlletí 8/21-22: 24 de setembre

Avís important

Ens han comunicat que a les entrades i sortides de l’escola hi ha cotxes que bloquegen els aparcaments per a discapacitats que hi ha al carrer Jordi Rubio i Balaguer (davant de P3). Aquests espais tenen una utilitat i un sentit i s’han de deixar lliures. No es pot aparcar en ells ni deixar el cotxe en doble fila bloquejant-los.

S’ha decidit fer un avís des de l’escola, tot i que pot ser gent de fora, abans de que vingui la policia local.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Bicicletes i patinets

Aquest any, de nou, els infants que vinguin a l’escola amb bicicleta o patinet tenen un lloc on deixar-lo. Recomanem no deixar models molt cars i no es poden deixar vehicles elèctrics. L’objectiu és facilitar i potenciar un estil de vida saludable i respectuós amb l’entorn.

Cada comunitat té el seu lloc:

    • Petits: S’aparca a l’entrada al pati d’infantil, a l’esquerra. En aquest cas, cal tenir en compte que l’hora del pati es fan servir per jugar i compartir. Qui deixi una bicicleta o patinet ha de saber que es compartirà amb els seus companys i companyes.
    • Mitjans: Hi ha un petit aparcament al porxo d’entrada, al costat de la porta de l’AFA. No queden a disposició de ningú fins a la sortida.
    • Grans: Habilitem la part de baix del costat esquerra de la Rampa (imatge de sota). No es pot instal·lar cap estructura fixe perquè és un lloc destinat a accés de vehicles. No queden a disposició de ningú fins a la sortida.

Informació AFA

Des de L’AFA de la nostra escola hem apostat per seguir millorant la comunicació amb les famílies, de manera que posem a la vostra disposició aquesta nova eina de comunicació 🙂

¡Així que a partir d’aquest any tenim APP mòbil! 😊

En aquesta APP trobareu diferents apartats perquè tingueu la informació més accessible.
Us avisarem mitjançant una notificació instantània de tot el contingut que actualitzem.
Esperem que aquesta nova forma de comunicació us sigui útil 😉

Us la podeu descarregar aquí: https://bit.ly/2Pz2pWl

 

Reunions de famílies

Us recordem les dates de les reunions que encara no s’han dut a terme i us enllacem la videoconferència correponent:

Totes les reunions són a les 17 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>