Butlletí 5: 21 de novembre

Posa’t la Gorra

Recordeu que aquest divendres finalitza el termini per a demanar la gorra de la campanya en favor de l’associació de nens amb càncer (AFANOC). Si algú s’oblida, pot portar-ho dilluns a les 9 hores. Us tornem a posar el text de la circular que ja us vam enviar:

Com cada any, l’escola participa a la campanya “Posa’t la Gorra” de l’Associació de Nens amb Càncer AFANOC.

Des del centre us oferim la possibilitat d’adquirir les gorres, a un preu de 8€ cadascuna, per tal d’ajudar a aquesta associació en la important tasca que realitza de suport a aquests infants i les seves famílies.

En aquest enllaç podeu llegir la carta que adreça AFANOC a les famílies.

També us podeu informar en els següents enllaços:

Els diners els recolliran les tutores de cada grup durant aquesta setmana. Els infants hauran de portar anotat quantes gorres volen i l’import just en metàl·lic (8€ per cada gorra).

Cap d’estudis

Durant aquest curs, el temps que duri l’absència de la Susana com a cap d’estudis del centre, la mestra Gemma Torres farà aquesta funció, que compartirà amb la tutoria de 3r. Properament penjarem un nou horari d’atenció a les famílies. Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb l’equip directiu a través del telèfon o el correu electrònic (opció més fiable).

Festival de Nadal

El divendres 20 de desembre, pel matí, farem un festival de Nadal al gimnàs del centre. Quan tinguem més informació (vestuari, horari…) us la farem arribar.ç

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Us enllacem el programa que de les activitats que l’ajuntament ha organitzat durant la setmana del 25 al 29 de novembre per a celebrar el dia de la ciutat educadora.

En els enllaços també teniu el programa detallat de la jornada que farem el dia 26 de novembre, seguint el lema internacional d’aquest any. “Participar per transformar la ciutat.

Si us voleu inscriure en qualsevol de les activitats, podeu accedir al formulari d’inscripció clicant aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>