Butlletí 5/21-22: 9 de setembre

Pla d’Organització

A continuació us enllacem el document complet de l’organització inicial d’aquest curs en el marc de la pandèmia i una imatge resum dels punts més importants (horaris d’entrada i sortida, ús de la mascareta, etc.:

Recordatori pagaments

Us recordem que durant aquest estiu s’ha d’haver fet el primer pagament de material i que es pot optar per fer-ho en terminis o de cop.

La primera setmana de classe, donarem un tiquet per poder anar a buscar la samarreta de l’escola a la tenda Multifil a qui estigui al dia. Aquelles famílies que no hagin pogut o que tinguin qualsevol dificultat, poseu-vos en contacte amb secretaria del centre per poder arribar a una solució (Elena).

Reunions inici de curs

Les reunions d’inici de curs seran telemàtiques i a les 17 hores. Us posem la data de cada grup;

Pas d’infantil a primària

Posem alguns aclariments per a les famílies d’infants que passen de P5 a 1r, que pot servir per a qualsevol curs de primària:

      • No porten crocs ni cap altra tipus de sabatilla.
      • Han de portar motxilla, esmorzar en embolcall reutilitzable (carmanyola o similar) i una ampolla o cantimplora per poder beure aigua i reomplir-la quan calgui.
      • El material escolar està tot inclòs en la quota, no els heu de comprar res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>