Butlletテュ 19/20-21: 8 de gener

Tornada a l’escola

Desprテゥs d’aquestes dates festives tornem a l’escola i encetem aquest 2021. En primer lloc volem desitjar-vos un any ple de bons moments i, sobretot, amb molta salut. Serテ un camテュ llarg, que comencem amb moltes dificultats, perテイ que esperem que vagi a millor a mesura que avanテァa l’any.

Per altra banda, ens toca advertir que la pandティmia no estテ acabada i que la situaciテウ テゥs molt delicada, per aquesta raテウ, demanem que tothom sigui molt curテウs amb les mesures de seguretat.

Tot i que la prioritat テゥs mantenir l’escola oberta, us recordem que tenim previst com actuar en cas de confinament. Aquesta previsiテウ inclou classes telemテtiques, tutories i programacions didテctiques.

Novetat entrades i sortides

Els horaris i l’organitzaciテウ a les entrades serテ el mateix, perテイ hi ha un canvi provisional obligat per les circumstテncies.

L’ajuntament estテ fent unes obres de millora de les arquetes al pati d’infantil i no les ha pogut acabar a temps. Aquest endarreriment ocasiona que no es pugui fer servir la porta ni el pati d’infantil i per aixテイ ens veiem obligats a canviar l’accテゥs dels grups afectats.

Els grups d’infantil accediran al centre per la porta principal (Carrer Salvador Aulティstia i Barriac, 9-11). Entraran i sortiran a la mateixa hora i ho faran cap a la banda esquerra (davant de l’AFA) on els esperarテ el seu tutor o tutora, mentre que els infants de cicle inicial entraran directament cap al vestテュbul. La sortida serテ tambテゥ a l’hora habitual, perテイ per aquesta porta.

Els horaris sテウn els segテシents:

  • De 8.50 a 8.55 i de 14.50 a 14.55: Infantil A.
  • De 8.55 a 9.00 i de 14.55 a 15.00: Cicle Inicial A i Infantil B.
  • De 9.00 a 9.05 i de 15.00 a 15.05: Cicle Inicial B i Infantil C.
  • De 9.05 a 9.10 i 15.05 a 15.10: Cicle Inical C i P3.

Esperem que aquest dilluns acabin les obres i dimarts ja es pugui entrar i sortir com ho venテュem fent fins ara.

Menjador

El servei de menjador funcionarテ amb normalitat des del primer dia. Us recordem les dades de contacte:

   • Mテイbil de la coordinadora (Carol Sテ。nchez): 656 30 85 68.
   • Correu electrテイnic: menjadorvicenteferrer@gmail.com.

Menテコ de gener: menu-vicente-ferrer-gener

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreテァa electrテイnica no es publicarテ Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>