Butlletí 16: 19 de març

Beques Menjador

La Generalitat va editar una nota de prensa on explica com es cobriran aquests ajuts. Us enllacem a aquesta nota, clicant aquí.

Preinscripció P3 i Secundària

El Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.​

Per tant, totes les famílies que teniu infants per entrar a P3 i les que tenen fills o filles a sisè (per anar a l’ESO), heu d’esperar a tenir més informació. Nosaltres la passarem tan aviat com la tinguem.

Assumptes pendents

Us exposem alguns assumptes que tenim pendents i de com estan a dia d’avui. Si en alun d’ells hi ha canvis, us informarem degudament.

  • Proves de sisè: Les proves que s’havien de celebrar els dies 20, 21 i 22 d’abril de 2020 queden ajornades d’acord amb el Reial Decret 463/2020. A hores d’ara no sabem les noves dates de realització.
  • Recollida roba: La campanya de recollida solidària de roba d’aquesta primavera s’ha suspès i ja no es farà fins la propera tardor.
  • Tancament colònies: Atès que algunes famílies ens han demanat que tornem una part dels diners, us informem que: Encara no s’ha concretat amb l’empresa de monitoratge i la casa de colònies el tema dels pagaments que hem de fer. És un moment en que també s’està pendent de que ordenen les autoritats respecte a aquestes qüestions. Ja us informarem del que sigui.
  • Jornada Atlètica: En principi està prevista pel proper dia 17 d’abril. Encara que haguèssim tornat a l’escola, veiem difícil organitzar-la en condicions segons s’allargui el confinament. De totes formes, si es pugués realitzar la faríem, tenim reservats autocars i instal·lació.
  • Jornada bricolatge: S’estava parlant amb l’AFA de poder fer una jornada de bricolatge aquesta primavera. Si aquesta situació s’allarga potser marquen ja una data pel proper mes d’octubre i la preparem amb prou temps.

Missatge

No deixeu de fer-nos qualsevol consulta ni observació. Aquesta situació ens ha vingut de sobte a tots i totes i hem hagut d’improvisar sobre la marxa.
Us enviem una salutació molt gran a tothom i desitgem que tots i totes estigueu bé de salut i amb molts ànims!

2 comentaris

 1. Amparo Garrido Camps

  Hola, tengo pendiente matricular a mi hija en p3, aun no se sabe como hacerlo? Agradeceria cualquier tipo de información.. Gracias

  1. admin Autor de l'article

   Hola. Aún no se sabe nada, lo sentimos. En el momento en que haya alguna información lo publicaremos en esta página y en las redes sociales.
   Un saludo y gracias por el interés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>